בית שמש עוברת לכשרות מהדרין

מסעדות וחנויות מזון שהיו עד כה בכשרות רגילה עברו לכשרות מהדרין

 

בית שמש עוברת בתקופה האחרונה תנופת פיתוח נרחבת, בפתיחת עסקים חדשים בעיר, ביניהם סניפים של מותגים ידועים בענפי מסחר שונים ובעיקר בתחום המסעדנות.

 

תושבי העיר אשר ביקרו לאחרונה באזור התעשייה או עברו בכביש הכניסה לעיר, העובר באזור התעשייה הצפוני וממשיך לרמת בית שמש, בודאי שמו לב לשינוי המשמעותי שעובר על האזור. מאזור תעשייה קלה של נגריות ומחסנים, נהפך האזור למרכז מסחר ומשרדים, ועסקים רבים בתחום המסעדנות וחנויות מזון מהיר.

 

מותגים רבים כמו, אלדן, שלמה סיקסט ועוד נפתחו לאחרונה באזור, וכן מסעדות רבות אשר רובם ככולם נמצאים תחת השגחה מהודרת בכשרות מהדרין וזאת למרות שבחלקם הגדול הינם סניפים של רשתות הפועלות בדרך כלל בכשרות רגילה. אלה מצטרפים למסעדות והמותגים הוותיקים יותר, הפועלים במרכז ביג ובסביבה.

 

בטקס הפתיחה לסניף של רשת 'הלו תימן' שנערך השבוע, אמר ראש העיר הרב משה אבוטבול, כי העירייה מעודדת ופועלת לשינוי אסטרטגי ויעודי של האזור והפיכתו למרכז עסקים ומסחר אטרקטיבי, וכי בעתיד הקרוב יוקמו מרכזי קניות חדשים בתוך אזור התעשייה הצפוני.

 

בנוסף, העירייה תשקיע מיליוני שקלים בפיתוח התשתיות והכבישים באזור ובמיוחד בפרויקט שדרות וירג'יניה המתוכנן. יצוין, כי בימים אלו, פועלת העירייה מול משרדי הממשלה הרלוונטיים ובאמצעות ועדת גבולות, להוספת שטחי תעשיה נוספים לעיר בית שמש, על מנת לקלוט מפעלים חדשים ולייצר מקומות תעסוקה לתושבי העיר.

עבור לתוכן העמוד